Scandinavische producten voor baby's en kinderen

Ben jij ook helemaal weg van die Scandinavische look en woonstijl? En wil je jullie babykamer of kinderkamer in Scandinavische stijl inrichten? Bij ScandinaviëXS vind je al sinds 2009 Scandinavische lifestyle producten. Maar dan in Extra Small. Want ScandinaviëXS is helemaal gericht op Scandinavische producten voor kinderen. 

We houden van de natuurlijke materialen, zachte kleuren en de stijlvolle ontwerpen van de Scandinavische merken. Kijk bijvoorbeeld eens bij Done by Deer, een topmerk uit Denemarken waar we een grote collectie van op voorraad hebben. Met handige babyspullen, zoals een babynestje en een babygym. En natuurlijk de leukste kraamcadeaus!

Wil je liever een zwart/wit kinderkamer? Bij That's Mine vind je wandplanken en kapstokhaken. Je kunt dit heel leuk combineren met opbergzakken en de orginele geboorte poster van Tellkiddo.

Heb je vragen over een product of levering? Mail dan gerust naar info@scandinaviexs.nl of bel me op telefoon 06-47780005 (werkdagen van 09:00 tot 17:00). 

Hartelijke groeten,


Annelies
Lees meer
Klantenservice