Babyservies

Baby’s willen graag al vanaf jonge leeftijd met alles meedoen en samen aan tafel eten hoort daar natuurlijk ook bij. Als specialist op het gebied van Scandinavische lifestyle producten voor baby’s en kinderen biedt ScandinaviëXS het mooiste babybestek en babyservies, waarmee zelfs de jongste baby’s makkelijk en comfortabel leren eten en drinken.

Ons assortiment babybestek en babyservies

ScandinaviëXS heeft een uitgebreid assortiment met schattig babybestek en babyservies van kwalitatief hoogwaardige Scandinavische merken, zoals Done by Deer en Bloomingville. We hebben losse bordjes, vakjesborden, kommetjes, drinkbekers en tuitbekers, maar je kunt ook bij ons terecht voor complete babyservies sets! Deze zijn ook hartstikke leuk om cadeau te geven.

Behalve voor babyservies kun je ook bij ons terecht voor de aanschaf van bijvoorbeeld leuke slabbers. En voor als de kinderen wat ouder zijn hebben we natuurlijk ook heel mooi kinderservies. Bekijk op je gemak het actuele aanbod!

Babyservies online bestellen

ScandinaviëXS is een online shop, maar biedt je wel de service van een ‘echte’ winkel! En als je bij ons bestelt, profiteer je van vele voordelen, zoals een gratis verzending bij besteding van €50 of meer en 14 dagen bedenktijd.

Heb je nog vragen? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Via mail: info@scandinaviexs.nl of telefoon 06-47780005 (Annelies).

Lees meer