Kinderwagen mobiel

Een mobiel ziet er niet alleen maar leuk uit; het prikkelt de zintuigen van je kindje en zorgt ervoor dat hij of zij zich prima vermaakt in de kinderwagen. ScandinaviëXS heeft kinderwagen mobiels van de leukste Scandinavische merken. Met de grootste zorg uitgezocht voor jou en je kindje!

Ons kinderwagen mobiel assortiment

We hebben de leukste kinderwagen mobiels van onder meer Nature Zoo of Denmark. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een mobiel met tijger, een leeuw, een giraffe of een olifant, of voor een mobiel met meerdere beestjes. Alle beestjes zijn hand gehaakt van zacht bamboe garen en van een mooie kwaliteit. Ze zijn voorzien van een handige clip voor een eenvoudige bevestiging. Daarbij kunnen ze gewoon in de wasmachine (op 30 graden). Alle baby artikelen van Nature Zoo of Denmark zijn CE gecertificeerd en veilig bevonden voor pasgeboren baby’s. De mobiels zijn overigens niet alleen geschikt voor de kinderwagen; je kunt ze ook aan de buggy, het ledikant, de box of het autozitje bevestigen. Zo heeft je kindje altijd zijn of haar favoriete mobiel bij zich.  

Zoek je voor de frisse dagen nog een fijne baby deken voor in de kinderwagen, dan kun je die meteen mee bestellen. Wil je ook je babykamer inrichten met mooie Scandinavische spulletjes, ontdek dan wat ScandinaviëXS allemaal voor moois heeft op het gebied van babykamer inrichting en baby knuffels. Allemaal spullen van goede Scandinavische merken, met liefde geselecteerd voor jou. En voor je kindje natuurlijk. 

Kinderwagen mobiel online bestellen

Een mobiel voor de kinderwagen bestel je heel snel en gemakkelijk bij ScandinaviëXS. Bestel je voor € 50 of meer, dan sturen we je bestelling gratis op. Daarbij heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht je nog vragen hebben over onze kinderwagen mobiels, levertijden of andere zaken, stuur dan even een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel ons op telefoonnummer 06-47780005 (tussen 09:00 en 17:00 uur).

Lees meer