Babykamer inrichting

Alles voor een sfeervolle babykamer inrichting

Op deze pagina vind je alle spullen die je nodig hebt voor een sfeervolle inrichting van de babykamer. Alle babykamer spullen zijn met met veel liefde voor je uitgezocht!

Ons assortiment babykamer inrichting

Ons uitgebreide assortiment met spulletjes voor de babykamer inrichting bestaat uit babykamer meubels, babykussens, opbergdozen, manden en opbergzakken, muurstickers, baby lampen en nog veel meer. We hebben een mooie selectie gemaakt van onze favoriete Scandinavische merken, waaronder That’s Mine, Tellkiddo, Done by Deer, Roommate en Fabelab.

Je kunt overigens ook bij ons terecht voor alles dat je nodig hebt op het gebied van baby verzorging, zoals bijvoorbeeld babynestenaankleedkussens en hydrofiele doeken

Spullen voor de babykamer inrichting online bestellen

Heb jij je babykamer inrichting al helemaal compleet? Bij ScandinaviëXS vind je op dit gebied alles dat je je maar kunt wensen! Je kunt veilig betalen via de betaalmethode van je keuze en lang wachten op je bestelling hoeft ook niet. Als je op van maandag tot en met donderdag voor 15:00 je bestelling plaatst zorgen wij dat het dezelfde dag wordt verstuurd met DHL. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Bestel je voor 50 euro of meer? Dan wordt je pakket helemaal gratis verzonden.

Lees meer