Opbergdozen en manden

Met een baby heb je al snel een hele hoop spullen in de babykamer rondslingeren. En als je daar dan geen orde in brengt, kun je op een gegeven moment niets meer terugvinden. Daarom biedt ScandinaviëXS een prachtige collectie met opbergdozen, manden en opbergzakken, speciaal gemaakt voor de babykamer. Zo kun je alle babyspulletjes netjes een plekje geven en kun je direct iets pakken als je het nodig hebt. En het ziet er nog hartstikke leuk uit ook!

Ons opberg assortiment

Ons opberg assortiment bestaat uit opbergdozen, manden en opbergzakken van verschillende Scandinavische merken. Hierbij kun je denken aan Kid’s Concept, Done by Deer en Tellkiddo. Onze favoriete producten uit deze categorie? Dat zijn de geweldige katoenen opbergzakken van Tellkiddo! Die zijn werkelijk ideaal om speelgoed in op te bergen, maar ze kunnen ook prima als waszak gebruikt worden. De babykamer opruimen is nog nooit zo leuk geweest!

Heb je nog meer opbergruimte nodig? Kijk dan ook eens bij onze draadmanden en wandplanken. We hebben overigens nog veel meer mooie spulletjes voor de inrichting van de babykamer; zo vind je bij ons ook alles op het gebied van baby speelgoed en baby verzorging.

Opbergdozen, manden en opbergzakken online bestellen

Bij ScandinaviëXS vind je de leukste opbergdozen, manden en opbergzakken voor de babykamer. En onze klanten winkelen niet alleen maar bij ons vanwege het uitgebreide assortiment – we zorgen namelijk ook voor een goede en persoonlijke service. Bij besteding vanaf € 50 sturen we je bestelling helemaal gratis toe én je hebt 14 dagen bedenktijd. Heb je een vraag over onze producten, het bestelproces, of onze levertijden? Mail naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel even tussen 09:00 en 17:00 uur (06-47780005).

Lees meer