Spiegels babykamer

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de liefste baby van het land? Die van jou, natuurlijk! Baby’s vinden het vaak erg interessant om zichzelf in de spiegel te zien. En met een speelse spiegel maak je de inrichting van de babykamer helemaal af! Zoek je nog een mooie spiegel die past bij de inrichting van je babykamer, neem dan snel een kijkje in het aanbod van ScandinaviëXS.

Ons assortiment spiegels voor de babykamer

Onze lieve spiegels voor de babykamer zijn van het uit Denemarken afkomstige merk That’s Mine. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel in de vorm van een konijntje of een zwaan. Of, als het allemaal wel wat stoerder mag, voor een spiegel in de vorm van een superheldenmasker. 

Behalve spiegels vind je bij ons nog veel meer leuke spulletjes voor de inrichting van de babykamer, van babykussens en poefs tot vloerkleden en van opbergdozen, manden en opbergzakken tot kapstokken. Verder hebben we alles op het gebied van babyverzorging, zowel voor jongens als voor meisjes

Spiegels babykamer online bestellen

Heb je al een leuke spiegel uitgezocht voor de babykamer? Dan is bestellen zo geregeld bij ScandinaviëXS! Je kunt veilig betalen via de betaalmethode die jij het prettigst vind, en als je op van maandag tot en met donderdag voor 16:00 je bestelling plaatst zorgen wij dat je hem de volgende dag al in huis hebt. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Je hoeft dus nooit lang op je babykamer spiegel te wachten. Daarbij wordt je bestelling bij besteding vanaf €50 helemaal gratis verzonden, en heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Wel zo fijn om te weten!

Lees meer