Kinderwagen gordijn

Als je kindje in de kinderwagen, de buggy of het autostoeltje zit, is het wel zo prettig als je hem of haar (gedeeltelijk) kunt afschermen van zon, wind, licht, geluiden en drukte. Een kinderwagen gordijn is dan ook onmisbaar!

Ons assortiment kinderwagen gordijnen

Van het merk Kurtis hebben we mooie gordijnen voor de kinderwagen, de buggy of de autostoel, gemaakt van 100% organisch katoen en verkrijgbaar in verschillende leuke dessins. De kinderwagen gordijnen zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van de drie bijgeleverde ringen. Extra ringen zijn los leverbaar.

Je kunt overigens ook bij ons terecht voor de aanschaf van andere kinderwagen accessoires, zoals een kinderwagen voetenzak, een kinderwagen regenhoes of een vrolijke kinderwagen mobiel.

Kinderwagen gordijn online bestellen

Wil je ook zo’n mooi kinderwagen gordijn bestellen? Dan ben je in de webshop van ScandinaviëXS aan het goede adres. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer, dan sturen we je bestelling gratis op. Daarbij heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Mocht je nog vragen hebben over onze kinderwagen gordijnen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 06-47780005. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.

Lees meer