Babynestje

Een babynestje zorgt voor een veilig, warm en geborgen gevoel. En niet alleen in de babykamer. Een babynest is vooral ideaal voor de eerste levensmaanden, wanneer je je baby bij je in bed wil laten slapen; je kunt het babynest tussen jullie in leggen. Dankzij de zachte randen kan je baby niet zomaar wegrollen en ligt hij of zij beschermt bij je, terwijl je toch oogcontact kunt houden. En als het tijd is voor de overstap naar het eigen ledikant, dan kun je het babynest daar in leggen om je kindje te laten wennen. Daarbij is een babynest ook een zeer handig baby bedje voor onderweg. Speciaal voor jou en je baby hebben wij de mooiste babynesten geselecteerd.

Ons assortiment babynesten

ScandinaviëXS heeft de mooiste babynesten van merken als Done by Deer en Filibabba. Daarmee ben je altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit! De babynesten zijn eenvoudig in grootte verstelbaar, en de hoezen kunnen gewoon in de wasmachine. Een babynestje is geschikt voor baby’s van 0 tot ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de grootte van je baby.

Behalve voor een babynest kun je ook bij ons terecht voor de aanschaf van een baby deken of een aankleedkussen. En natuurlijk hebben we ook alles voor de inrichting van je babykamer. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren!

Babynest online bestellen

Zo’n heerlijk babynest bestel je heel snel en gemakkelijk online bij ScandinaviëXS. Bestel je voor € 50 of meer, dan sturen we je bestelling gratis op. Daarbij heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht je nog vragen hebben over onze babynesten of over één van onze andere artikelen, stuur dan even een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel ons op telefoonnummer 06-47780005 (tussen 09:00 en 17:00 uur).

Lees meer