Muziekmobiel

Een muziekmobiel stimuleert de zintuigen van je baby en zorgt voor een rustgevend muziekje. Daarbij kan een muziekmobiel ook helpen om je baby aan een routine te laten wennen; dat het tijd is om te slapen als ’s avonds het muziekje aan gaat. De muziekmobiels van ScandinaviëXS zijn stuk voor stuk met liefde door ons uitgezocht en zullen ongetwijfeld een lach op het gezicht van je baby toveren! 

Ons assortiment muziekmobiels

Bij ons vind je de mooiste muziekmobiels van Scandinavische merken zoals Done by Deer, Franck & Fischer, Dig & Mig en Nature Zoo of Denmark. Onze muziekmobiels zijn ideaal om boven het ledikant van je baby te monteren, maar kunnen ook in de box worden gehangen. Leuk voor je eigen kindje, maar ook uitstekend geschikt om als kraamcadeau te geven. 

Behalve muziekmobiels hebben we nog meer mooie artikelen om je baby veilig en comfortabel te laten slapen. Hierbij kun je denken aan baby nesten, baby ledikantdekens en fopspenen en speenkoorden. We hebben ook een ruim assortiment op het gebied van baby verzorging, en je kunt bij ons alles vinden dat je nodig hebt voor de babykamer inrichting

Muziekmobiel online bestellen

Bij ScandinaviëXS vind je de leukste muziekmobiels voor je baby. Maar daar houdt het niet bij op; we zorgen ook voor een goede en persoonlijke service. Bij besteding vanaf € 50 sturen we je bestelling kosteloos op én je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Heb je een vraag over onze muziekmobiels, het bestelproces, de levertijden of iets anders? Mail naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel even tussen 09:00 en 17:00 uur (06-47780005).


Lees meer