Done by Deer

Een babykamer of kinderkamer leuk inrichten is zo gepiept met Done by Deer. Het Deense merk heeft een grafische Scandinavische look en vrolijke kleuren, die je kind zeker aanspreken. Bovendien kun je alle kinderproducten van Done by Deer met elkaar "mixen en matchen". Dat staat altijd goed! Van baby nesten tot een gave houten schommel, alles vind je bij Done by Deer.

Veilige, zachte materialen voor je kind

De ontwerpen van Done by Deer zijn 100% kindvriendelijk en tot het uiterste getest op veiligheid. Het zachte materiaal van de knuffels voor baby's bijvoorbeeld voelt fijn aan. Lekker friemelen met de kleine vingertjes! En uiteraard geen uitstekende delen of harde knopen die los kunnen raken. De baby activity gym stimuleert zelfs alle zintuigen van je kindje: horen, zien en voelen.

Done by Deer maakt kinderspullen voor de hele familie

Ontwerpster Helene Hjorth ontwerpt niet alleen voor baby's en kinderen. Ze ontwerpt voor de hele familie. Ze ontwerpt voor ouders die net als zijzelf vinden dat een leven met kinderen én design heel goed samen gaat. Speelgoed en kindermeubilair hoeft niet alleen functioneel en praktisch te zijn. Het mag ook vooral leuk en speels zijn. Met lekkere kleuren, die je kind aantrekken. Als je kind zich lekker voelt tussen zijn spulletjes, dan is het goed, toch?

Lees meer