Tellkiddo

Tellkiddo opbergzak van papier of katoen

Hou jij ook zo van hippe babykamers en kinderkamers in grafisch zwart/wit? Met de Tellkiddo zwart/witte accessoires maak je zelf heel gemakkelijk zo'n gave kamer voor je kind.

Opbergzak Tellkiddo van stevig gerecyled papier 

Alle opbergzakken van Tellkiddo zijn gemaakt van heel stevig kraft papier, waarvan je de randen kunt omrollen. Zo kun je zelf de hoogte van de opbergzak bepalen. Alle prints zijn zwart en met de hand op de opbergzakken geschilderd. We hebben hele stoere prints voor je, zoals de superheld. Of schattige dieren voor jouw kleine dierenvriend, zoals de panda en de beer.

Katoenen opbergzakken van Tellkiddo

Wil je liever katoenen zakken om kinderspulletjes in op te bergen? Dat kan natuurlijk ook (zeker met baby speelgoed waarop natuurlijk wordt gesabbeld, is het weleens handig als je opbergzakken kunt wassen). De opbergzakken zijn gemaakt van 100% katoen in offwhite en hebben ook van die leuke prints. Onze favoriet is 'it might be toys'. Misschien stopt je kind inderdaad speelgoed in de opbergzak, maar het kan ook zomaar een verzameling stenen worden, of mooi gekleurde papiertjes.. Altijd leuk om die kleine verrassingen van je kind te ontdekken ♥.

Originele geboorteposter Hello van Tellkiddo

Stuur eens een unieke geboortekaart, die de ouders van de pasgeborene zelf kunnen invullen. Door het lekker forse A3 formaat, is het meer een geboorteposter, wat het extra leuk maakt om het in te lijsten. De geboortedatum, naam, gewicht en lengte van de baby kunnen worden ingevuld. En op de landenkaart kun je leuk met bijvoorbeeld een stukje masking tape of een magnetisch vlaggetje de geboorteplaats van het babietje 'prikken'.

Stylingtips voor een hippe zwart/wit kinderkamer

De kinderkamer accessoires van Tellkido kun je heel gaaf combineren met het Deense kindermerk That's Mine en bijvoorbeeld de zwarte houten schommel of zebra knuffel van van Done by Deer.