Tellkiddo

Papieren of katoenen opbergzak van Tellkiddo

Hou jij ook zo van hippe babykamers en kinderkamers in grafisch zwart/wit? Met de Tellkiddo zwart/witte accessoires maak je zelf heel gemakkelijk zo'n gave kinderkamer.

Opbergzak Tellkiddo van stevig gerecyled papier 

Deze opbergzakken zijn gemaakt van heel stevig kraft papier. De randen kun je oprollen. Zo bepaal je zelf de hoogte van de opbergzak. Alle prints zijn met de hand op de opbergzakken geschilderd. We hebben hele stoere prints voor je, zoals de superheld. Of schattige dieren voor jouw kleine dierenvriend, zoals de panda.

Katoenen opbergzakken van Tellkiddo

Liever een katoenen opbergzak voor alle losse kinderspulletjes? Een voordeel is natuurlijk dat je de opbergzak kunt wassen. Onze favoriet is 'it might be toys'. Voor speelgoed, maar het kan ook zomaar een verzameling stenen worden, of mooi gekleurde papiertjes.. Altijd leuk om die kleine verrassingen van je kind te ontdekken ♥.

De Tellkido opbergzakken kun je heel gaaf combineren met het Deense kindermerk That's Mine en bijvoorbeeld de zwarte houten schommel of zebra knuffel van Done by Deer. Alles in zwart/wit!

Lees meer
Geen producten gevonden...