Thats Mine

That's Mine houten kinderkameraccessoires

De Deense ontwerpster Mette Neerup Mariager is pas in augustus 2015 begonnen aan haar eigen label. Inmiddels liggen haar ontwerpen in 30 (web)winkels. En ScandinaviëXS is de eerste winkel in Nederland die de kinderkamer producten van That's Mine in de collectie heeft. Daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Handgemaakte muurkastjes, kapstokken en opbergplanken 

Mette maakt uiteraard alle ontwerpen. Maar ook alle kapstokhaken, wandplanken en kapstokhaken worden met de hand door haar gemaakt. Zelfs de verf en het hout wordt door haar geselecteerd. Zo weet Mette zeker dat haar ontwerp wordt uitgewerkt zoals zij dat bedoelt. En kan ze garant staan voor kwaliteit en functionaliteit van alle kinderkamer accessoires.

That's Mine getest door kinderen voor kinderen

Mette is getrouwd met René. Hun dochter Alba test alle producten. Wanneer zij enthousiast is over een nieuw ontwerp, dan weet Mette zeker dat andere kinderen het ook leuk zullen vinden. En dan wordt een nieuw That's Mine ontwerp in productie genomen; anders niet. Het kan dus bijna niet anders dan dat jouw kind de konijnen en masker accessoires ook gaaf vindt ♥.
Lees meer