KINDERFEEST

Voor de verjaardag van je kind trek je natuurlijk alles uit de kast! Zeker als het om een kinderfeest gaat waar vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes op bezoek komen. In de online shop van ScandinaviëXS vind je alles dat je nodig hebt om een geslaagd kinderfeest te organiseren – uiteraard helemaal in stijl!

Ons kinderfeest assortiment

Op deze pagina vindt je een zeer uitgebreid assortiment met kinderfeest artikelen van de merken Delight Department en Blafre Design. Denk bijvoorbeeld aan papieren bordjes, papieren bekers en papieren servetten. Maar we hebben ook leuke feesthoedjes, uitdeelzakjes en natuurlijk alles op het gebied van versieringen. Je kunt kiezen uit diverse vrolijke thema’s.

En als je nog een leuk maar betaalbaar cadeautje zoekt, kijk dan eens op onze Sale pagina. Hier kun je namelijk van zeer aantrekkelijke kortingen profiteren!

Spullen voor een kinderfeest online bestellen

Zie je dat kinderfeest al helemaal voor je? Bestel dan direct alles wat je nodig hebt bij ScandinaviëXS! Je kunt veilig betalen via de betaalmethode die jij het prettigst vindt, en je pakket wordt snel geleverd. Daarbij wordt je bestelling bij besteding vanaf €50 helemaal gratis verzonden, en heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Wel zo fijn om te weten! En bij vragen kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Lees meer