Cocktail prikkers

Als ouder zijnde pak je de uitdaging om het leukste kinderfeest te organiseren natuurlijk met beide handen aan. Maar wat extra hulp is natuurlijk nooit weg. Bij ScandinaviëXS vind je namelijk niet alleen maar kinderspeelgoed en spullen voor de kinderkamer, maar ook alles dat je nodig hebt om een onvergetelijk kinderfeest te organiseren! 

 

Ons assortiment cocktail prikkers

Onze cocktail prikkers zijn van het Deense merk Delight Department, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van geweldige party styling collecties. Je hebt de keuze uit verschillende feestelijke sets. Elke set bestaat uit 40 cocktail prikkers, in 4 bij elkaar passende varianten.

 

Behalve cocktail prikkers leveren wij natuurlijk nog veel meer leuke spulletjes voor kinderfeesten. Hierbij kun je denken aan papieren bordjes, papieren bekertjes, papieren servetten en uitdeelzakjes.

Het is natuurlijk extra leuk als er een herkenbaar thema terugkomt in al je kinderfeest artikelen. Bij ons heb je de keuze uit verschillende feestelijke thema’s, waaronder Bosdieren, Flamingo en Zeepaardje. Zo is er ook voor jou kind een perfect thema te vinden! Jij geen bergen afwas, en de kinderen hebben de tijd van hun leven. Wat wil je nog meer?

 

Cocktail prikkers online bestellen

ScandinaviëXS biedt een groot en uniek assortiment op het gebied van spullen voor kinderfeestjes, die allemaal gewoon online te bestellen zijn. Bestel je bij ons, dan krijg je een uitstekende service. Je bestelling wordt gratis verzonden bij besteding vanaf €50 én je hebt 14 dagen bedenktijd! Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de levering van je bestelling of over de beschikbaarheid van een specifiek product, dan kun je altijd even een mailtje sturen naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-47780005. We staan je graag te woord!

Lees meer
Geen producten gevonden...