Feestslinger en pom pom

Organiseer je een kinderfeestje en ben je nog op zoek naar inspiratie voor de aankleding? Bekijk dan onze feestslingers en pom poms! Daarmee creëer je meteen een feestelijke sfeer in huis. Er zijn verschillende vrolijke thema’s om uit te kiezen.

 

Ons assortiment feestslingers en pom poms

ScandinaviëXS biedt feestslingers en pom poms van de merken Delight Department en Aveva Design. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Natuurlijk hebben we nog veel meer op het gebied van kinderfeestjes; zo kun je ook bij ons terecht voor papieren bordjes en papieren bekers, uitdeelzakjes, cupcake vormen en nog veel meer. En mocht je nog een leuk cadeautje voor je kind zoeken… we hebben ook een heel leuk aanbod met kinderspeelgoed van diverse Scandinavische merken.

 

Feestslingers en pomp poms online bestellen

De mooiste feestslingers en pom poms bestel je heel snel en gemakkelijk bij ScandinaviëXS. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer, dan sturen we je bestelling gratis op. Daarbij heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Mocht je nog vragen hebben over onze producten, levertijden of andere zaken, stuur dan even een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel ons op telefoonnummer 06-47780005 (tussen 09:00 en 17:00 uur).

 
Lees meer