Papieren bekers

Papieren bekers voor een geslaagd kinderfeestje

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder een sfeervolle aankleding. Speciaal voor kinderfeesten hebben we de leukste papieren bekers voor je geselecteerd – dat scheelt jou weer afwassen aan het einde van de dag!

Ons assortiment papieren bekers

Bij ScandinaviëXS vind je papieren bekers van de merken Delight Department en Blafre Design. Je hebt de keuze uit verschillende mooie designs, die ook terugkomen in bijvoorbeeld onze papieren bordjes en papieren rietjes. Zo kun je er echt een thema feestje van maken.

Behalve papieren bekers kun je natuurlijk ook voor andere kinderfeest artikelen bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld papieren feesthoedjes en feestslingers en pom poms

Papieren bekers online bestellen

Heb je al mooie papieren bekers uitgezocht voor het kinderfeest dat je gaat organiseren? Dan is bestellen zo geregeld! Als je op van maandag tot en met donderdag voor 16:00 je bestelling plaatst zorgen wij dat jouw bestelling meteen de deur uit gaat. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Daarbij wordt je bestelling bij besteding vanaf €50 helemaal gratis verzonden en heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. 

 
Lees meer
Geen producten gevonden...