Papieren bordjes

Een kinderfeest organiseren is hartstikke leuk, maar het brengt wel wat werk met zich mee. En het laatste waar je zin in hebt als de kinderen eenmaal weer naar huis zijn, is de afwas… Gelukkig hoeft dat ook niet, want ScandinaviëXS heeft de leukste papieren bordjes voor je kinderfeest. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan? En het mooiste is nog dat je voor die papieren bordjes de deur niet eens uit hoeft; ze zijn gewoon online te bestellen!

 

Ons assortiment papieren bordjes

ScandinaviëXS biedt vrolijke papieren bordjes van het Noorse merk Blafre Design en het Deens/Nederlandse merk Delight Department. De papieren bordjes worden geleverd in pakken van 8 of 10 stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Bosdieren, Peddels en Hert.

 

Heb je al leuke papieren bordjes uitgezocht voor het kinderfeest van je zoon of dochter? Dan kun je bij ons ook papieren bekers, papieren rietjes, papieren feesthoedjes en uitdeelzakjes in hetzelfde thema bestellen! Zo organiseer je een geweldig kinderfeest met een sfeervolle aankleding. Overigens kun je ook bij ons terecht voor de aanschaf van leuke feestslingers en pompoms.

 

Papieren bordjes online bestellen

ScandinaviëXS biedt een uitgebreid party styling assortiment voor kinderfeestjes. Winkel je bij ons, dan weet je zeker dat je een goede service krijgt. Bestel je voor €50 of meer, dan wordt je bestelling gratis verzonden. Daarbij heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd! Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de levering van je papieren bordjes of over de beschikbaarheid van een specifiek product, dan kun je altijd even een mailtje sturen naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-47780005.

Lees meer
Geen producten gevonden...