Papieren rietjes

Succes zit hem in de details. Vrolijke papieren rietjes geven net even dat beetje extra aan een kinderfeest! In de online shop van ScandinaviëXS hebben we de leukste exemplaren voor je op een rijtje gezet.

 

Ons assortiment papieren rietjes

Onze feestelijke papieren rietjes zijn van de merken Delight Department en Blafre Design, en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. 

Zoek je nog meer leuke kinderfeest artikelen? Bij ScandinaviëXS hebben we alles dat je nodig hebt, met de grootste aandacht geselecteerd. Zo kun je ook bij ons terecht voor papieren bordjes, feestkaarsjes, cocktail prikkers en nog veel meer. Kortom, alles dat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeest!

 

Papieren rietjes online bestellen

Papieren rietjes voor een kinderfeest online bestellen? Dat is zo geregeld bij ScandinaviëXS! Je kunt veilig betalen via de betaalmethode die jij het prettigst vindt, en als je op van maandag tot en met donderdag voor 16:00 je bestelling plaatst zorgen wij dat je hem de volgende dag al in huis hebt. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Daarbij wordt je bestelling bij besteding vanaf €50 helemaal gratis verzonden, en heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. 

 
Lees meer