Shop the look: hert

Een kinderfeestje organiseren begint met de juiste aankleding. En op dat gebied ben je bij ScandinaviëXS aan het goede adres! We hebben een zeer compleet assortiment met alles dat je nodig hebt voor de aankleding van een kinderfeest, met verschillende feestelijke thema’s om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Hert collectie?

Ons Hert assortiment

Op deze pagina vind je alle Delight Department feestartikelen met het Hert thema. Denk bijvoorbeeld aan servetten, feestkaarsjes, cocktailprikkers, papieren bekers, papieren rietjes, cupcake vormen en nog veel meer.

Bekijk ook eens de andere kinderfeest thema’s van Delight Department, zoals Wit Goud, Bosdieren en Flamingo. Er is werkelijk voor ieder feestje wel een passend thema te vinden!

Hert kinderfeest artikelen online bestellen

Het mooiste artikelen voor kinderfeesten bestel je heel snel en gemakkelijk online, gewoon op ScandinaviëXS.nl. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer, dan sturen we je bestelling helemaal gratis op. Dat scheelt weer! Daar komt nog bij dat je altijd recht hebt op 14 dagen bedenktijd. Mocht je nog vragen hebben over onze kinderfeest artikelen of over één van onze andere producten, stuur dan even een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel ons op telefoonnummer 06-47780005 (tussen 09:00 en 17:00 uur).

Lees meer
Geen producten gevonden...