Shop the look: zeepaard

In de online shop van ScandinaviëXS vind je een zeer uitgebreid assortiment met alles dat je nodig hebt om een geweldig kinderfeest te organiseren. Er zijn diverse feestelijke thema’s om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zeepaardje collectie?

 

Ons Zeepaardje assortiment

De Zeepaardje collectie van het merk Delight Department wordt gekenmerkt door het zeepaardje en de kleuren wit en goud die op alle feestartikelen terugkomen. Er zijn papieren rietjes, papieren servetten, feestkaarsjes en versieringen verkrijgbaar. Daarmee kun je echt een feestelijk en stijlvol geheel creëren!

Bekijk ook eens onze andere kinderfeest artikelen. Behalve het Zeepaardje thema kun je ook kiezen voor Hert, Flamingo, Bosdieren of één van de andere thema’s.

 

Zeepaardje kinderfeest spullen online bestellen

Met ScandinaviëXS weet je zeker dat kinderfeestjes een succes worden. Bovendien kun je van aantrekkelijke voordelen profiteren; bestel je voor €50 of meer, dan wordt je bestelling gratis verzonden. Daarbij heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd! Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de levering van je Zeepaardje kinderfeest artikelen of over de beschikbaarheid van een specifiek product, dan kun je altijd even een mailtje sturen naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-47780005. 

 
Lees meer
Geen producten gevonden...