Kinderkamer inrichting

Is de kinderkamer aan een opfrisser toe? Of ben je van plan de babykamer binnenkort in een kinderkamer om te toveren? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide kinderkamer inrichting assortiment van ScandinaviëXS! Wij hebben alles wat je je maar kunt wensen om van de kinderkamer een gezellige en sfeervolle ruimte te maken waar je kind zich helemaal thuis zal voelen. Bekijk op je gemak het actuele aanbod en laat je inspireren door de leukste Scandinavische merken!

Ons kinderkamer assortiment

Ons uiteenlopende assortiment op het gebied van kinderkamer inrichting bestaat uit kinderkamer meubels, vloerkleden, opbergdozen, posters en prints, lampen, spiegels en nog veel meer! Onze kinderkamer spullen zijn van hippe Scandinavische merken, zoals Done by Deer, That’s Mine, Tellkiddo, Roommate en Blafre Design. Daarmee creëer je zelf de mooiste kinderkamer die je kind zich maar kan wensen, met alles dat jullie nodig hebben. Naast alles voor de inrichting van de kinderkamer vind je bij ons ook een ruim assortiment met kinderspeelgoed en schoolspullen. Alles met liefde uitgezocht voor jou en je kind!

Kinderkamer spullen online bestellen

ScandinaviëXS mag dan een webwinkel zijn, bij ons krijg je wel de service die je in een ‘echte’ winkel ook mag verwachten! Bij besteding vanaf € 50 sturen we je bestelling gratis op. Daarbij heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Heb je nog vragen over onze ons kinderkamer assortiment of over het bestelproces of de levering van je bestelling, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Stuur gerust een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel tussen 09:00 en 17:00 uur naar 06-47780005. 


Lees meer