Krijtborden

Een krijtbord is een geweldige toevoeging voor de kinderkamer. Je kind kan er naar hartenlust tekeningen op maken of oefenen met woordjes, letters en cijfers schrijven. Foutjes veeg je zo weer weg en je muren blijven gespaard! Maar een krijtbord is ook super handig om notities, boodschappen en herinneringen op te schrijven.

Ons assortiment krijtborden

ScandinaviëXS heeft een aantal mooie krijtborden van het populaire Deense merk Done by Deer. De krijtborden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze krijtborden worden geleverd inclusief krijtjes!

Mocht je nog wat andere leuke spulletjes voor aan de muur van de kinderkamer zoeken, neem dan ook eens een kijkje bij onze posters en prints, of muurstickers!

Krijtborden online bestellen

Bij ScandinaviëXS vind je de leukste krijtborden voor de kinderkamer. Daarbij mag je bij ons altijd een goede en persoonlijke service verwachten. Bij besteding vanaf €50 sturen we je bestelling helemaal gratis naar je op, én je hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Heb je nog een vraag over onze producten, het bestelproces of onze levertijden? Stuur dan gerust een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel ons even tussen 09:00 en 17:00 uur. We zijn bereikbaar op nummer 06-47780005.

Lees meer