Muurstickers kinderkamer

Als het op spullen voor de kinderkamer inrichting aankomt, dan vind je bij ScandinaviëXS ongetwijfeld wat je zoekt. Wil je nog iets leuks hebben om die ene saaie muur mee op te vrolijken? Neem dan eens een kijkje in onze collectie muurstickers!

Ons assortiment muurstickers voor de kinderkamer

Wij hebben de leukste muurstickers voor de kinderkamer, van bekende Scandinavische merken zoals Blafre Design en Bloomingville. Zo kun je kiezen voor een muursticker van bijvoorbeeld een vosje, een hert of eekhoorntjes. Er is voor elke kinderkamer een leuk exemplaar te vinden. Het mooie van onze muurstickers is dat ze ook weer gewoon verwijdert kunnen worden zonder de muur te beschadigen. En natuurlijk worden de muurstickers netjes in een koker naar je toe gestuurd.

Zoek je nog andere dingen om de muren van de kinderkamer mee op te leuken, neem dan eens een kijkje bij onze posters en prints! Verder kun je bij ons terecht voor schoolspullen, kinderspeelgoed en hebben we alles wat je kind nodig heeft op het gebied van veilig fietsen

Muurstickers kinderkamer online bestellen

Bij ScandinaviëXS vind je de leukste muurstickers voor de kinderkamer. Daarbij mag je bij ons altijd een goede en persoonlijke service verwachten. Bij besteding vanaf €50 sturen we je bestelling helemaal gratis naar je op, én je hebt altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Heb je nog een vraag over onze producten, het bestelproces of onze levertijden? Stuur dan gerust een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel even tussen 09:00 en 17:00 uur (06-47780005). 

Lees meer