Spiegel kinderkamer

Met ScandinaviëXS is het inrichten van de kinderkamer nog leuker om te doen! Ben je op zoek naar een mooie spiegel voor in de kinderkamer? Bij ScandinaviëXS vind je de mooiste en meest bijzondere exemplaren! Uiteraard van hippe Scandinavische merken, zoals je dat van ons gewend bent. Heb jij al een leuke kinderkamer spiegel uitgezocht? 

Ons assortiment kinderkamer spiegels

Of je nu op zoek bent naar een kinderkamer spiegel in de vorm van een konijntje of een batman masker, bij ScandinaviëXS vind je ongetwijfeld een leuk exemplaar dat perfect past bij de kamer van jouw kind. Behalve ‘gewone’ spiegels hebben we ook hele leuke wandplank spiegels. Daar kun je dus ook nog wat kleine spulletjes op kwijt. Onze kinderkamer spiegels zijn van het eigenzinnige Deense merk That’s Mine: door Mette Neerup Mariger zelf ontworpen, met de hand gemaakte kinderkamer accessoires. Bij ons vind je altijd wel een bijzondere spiegel voor de kinderkamer! 

Als je overigens nog andere leuke spullen zoekt om de muur van de kinderkamer mee te decoreren, kijk dan ook eens bij onze posters en prints. Verder zijn onze kinder kapstokken zeker een kijkje waard. En vergeet onze geweldige muurstickers niet! Er is werkelijk voor elke kinderkamer wel iets moois te vinden in de webshop van ScandinaviëXS. 

Spiegel kinderkamer online bestellen

ScandinaviëXS mag dan een webwinkel zijn, bij ons krijg je wel de service van een ‘echte’ winkel! Bij besteding vanaf € 50 sturen we je bestelling gratis op. Daarbij heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Heb je nog vragen over onze over onze kinderkamer spiegels, of over het bestellen, stuur dan gerust een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel tussen 09:00 en 17:00 uur naar 06-47780005.


Lees meer