Vloerkleed kinderkamer

De kinderkamer is natuurlijk niet compleet zonder een mooi vloerkleed! Daarom hebben wij een mooi aanbod met vloerkleden samengesteld, speciaal voor jou en je kind!

Ons assortiment kinderkamer vloerkleden

We hebben een mooie collectie met vloerkleden voor de kinderkamer, van bekende Scandinavische merken zoals Done by Deer, Bloomingville en Sebra Interior for Kids. Of wat dacht je van een mooie speeldeken van Fabelab? Er is voor elke kamer een mooi exemplaar te vinden!

Behalve vloerkleden hebben we natuurlijk nog veel meer mooie spullen om de kinderkamer mee in te richten. Hierbij kun je denken aan o.a. kussens, kinderlampen en opbergdozen

Vloerkleed kinderkamer online bestellen

ScandinaviëXS heeft de leukste vloerkleden voor de kinderkamer! Winkel je bij ons, dan weet je zeker dat je een goede service krijgt. Bestel je voor €50 of meer, dan wordt je bestelling gratis verzonden. Daarbij heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd! Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de levering van de vloerkleden of over de beschikbaarheid van een specifiek product, dan kun je altijd even een mailtje sturen naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-47780005. 


Lees meer