Bouwstenen Plus-Plus speelgoed

PLUS-PLUS BOUWSTENEN, GAAF SPEELGOED UIT DENEMARKEN

Plus-Plus speelgoed biedt eindeloze driedimensionale bouwmogelijkheden. Het enige wat je kind erbij nodig heeft, is fantasie. Er is slechts één vorm bouwstenen en dat is nou juist het sterke punt van Plus-Plus. Eenvoud werkt.

Plus-Plus is heel leerzaam speelgoed. 

Het helpt kleuren herkennen en benoemen, ontwikkelt de fijne motoriek, stimuleert creativiteit en ideeën over hoe je allerlei bouwwerken kunt maken. De bouwwerken zullen steeds veranderen. Hoe langer je kind er mee speelt, hoe ingewikkelder de bouwwerken zullen worden (overigens werkt het natuurlijk ook heel goed voor volwassenen ♥). 

In Denemarken en Scandinavië was Plus-Plus al decennia lang een begrip in kinderdagverblijven en basisscholen, maar gelukkig zijn de bouwstenen nu ook voor consumenten verkrijgbaar.

Plus-Plus bouwstenen midi en mini

Voor de kleinste kinderen van 1,5 tot 4 jaar zijn er Midi blokjes van 5 centimeter. Hierbij is kleurherkenning, oog-handcoördinatie, concentratie een belangrijk pluspunt. 

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er Mini blokjes. Fijne motoriek, ontwikkeling creativiteit, prikkeling fantasie en ruimtelijk inzicht zijn voor deze leeftijdscategorie belangrijk.

Plus-Plus speelgoed is gemaakt van stevig, onbreekbaar en onbuigzaam plastic dat heel lang meegaat. Uiteraard bevat Plus-Plus geen schadelijke stoffen, zoals weekmakers, pvc en bpa.

Lees meer