Houten speelgoed

Houten speelgoed blijft populair en dat is ook niet zo verwonderlijk. Houten speelgoed is duurzamer en meer ecologisch verantwoord dan plastic speelgoed, dat ook veel lastiger is om te recyclen. Bovendien bevat houten speelgoed geen chemische stoffen. En het gaat generaties lang mee! Natuurlijk is de keuze voor houten speelgoed voor veel ouders ook een geval van nostalgie; het herinnert ons aan onze eigen kindertijd!
 

Ons assortiment houten speelgoed

Speciaal voor jou en je kind hebben wij een selectie gemaakt van het mooiste houten speelgoed. Van het Zweedse merk Kid’s Concept hebben we bijvoorbeeld houten schommeldieren en houten muziekinstrumenten. 

Naast houten speelgoed hebben we natuurlijk nog veel meer kinderspeelgoed, zoals knuffels en niet te vergeten de populaire Plus-Plus bouwstenen (wel van kunststof, maar zonder 'troep' erin).

Houten speelgoed online bestellen

Het leukste houten speelgoed bestel je bij ScandinaviëXS! Als je op van maandag tot en met donderdag voor 15:00 je bestelling plaatst zorgen wij dat je je pakket de volgende dag al in huis hebt. Bestel je op vrijdag na 15:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Bestel je voor 50 euro of meer? Dan versturen we je pakket helemaal gratis.

Lees meer