Knuffels

ScandinaviëXS heeft een uitgebreide collectie kinderspeelgoed en daar mogen knuffels natuurlijk niet in ontbreken. We hebben al onze knuffels met de grootste liefde en aandacht uitgezocht – speciaal voor jou en je kind!

Ons assortiment knuffels

Wij hebben de liefste knuffels voor de kinderkamer, van bekende Scandinavische merken zoals Done by Deer en Franck & Fischer. Behalve gewone knuffels hebben we ook super leuke speeldekens van het merk Fabelab, die wanneer ze niet gebruikt worden in de vorm van een zwaan of een boot gevouwen kunnen worden. Verder kun je bij ons ook terecht voor alles op het gebied van kinderkamer inrichting en niet te vergeten een prachtige collectie met Scandinavische kindermode.

Knuffels online bestellen

ScandinaviëXS biedt de liefste knuffels voor kinderen! Winkel je bij ons, dan weet je zeker dat je een goede service krijgt. Bestel je voor €50 of meer, dan wordt je bestelling gratis verzonden. Daarbij heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd! Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld de levering van de knuffels of over de beschikbaarheid van een specifiek product, dan kun je altijd even een mailtje sturen naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-47780005.

Lees meer