Speeltenten

Kan jouw kind zich ook urenlang vermaken in een zelfgebouwde tent van dekens? Dan is een echte speeltent een geweldig verjaardagscadeau! Het is toch prachtig als je kind in een echte tipi kan spelen?

Ons assortiment speeltenten

ScandinaviëXS heeft een aantal schitterende speeltenten van het merk Roommate, welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Ideaal om in de kinderkamer of speelhoek neer te zetten en een knus hoekje te creëren! 

Behalve speeltenten vind je bij ons natuurlijk nog veel meer kinderspeelgoed, zoals lieve knuffels en de populaire Plus-Plus bouwstenen. En heb je onze collectie op het gebied van kinderkamer inrichting al bekeken?

Speeltent online bestellen

Heb je al een mooie speeltent uitgezocht? Dan is bestellen zo geregeld! Als je op van maandag tot en met donderdag voor 16:00 je bestelling plaatst zorgen wij dat je hem de volgende dag al in huis hebt. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Je hoeft dus nooit lang op je nieuwe speeltent te wachten. Daarbij wordt je bestelling bij besteding vanaf €50 helemaal gratis verzonden, en heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. 


Geen producten gevonden...