Schoolspullen

Als je kind voor het eerst naar school gaat, kan dat voor jou als ouder soms best stressvol zijn. Maar gelukkig kun je al een groot deel van die stress voorkomen door simpelweg goed voorbereid te zijn en te zorgen dat je alles in huis hebt wat je kind straks nodig heeft als het schooljaar (weer) begint. Ben je op zoek naar leuke schoolspullen voor je zoon of dochter? Dan zit je goed bij ScandinaviëXS! Met onze schoolspullen gaat je kind met plezier naar school!

Ons assortiment schoolspullen

Ons assortiment schoolspullen bestaat uit o.a. schooltassen, etuis, pennenblikjes en notitieboekjes. Deze zijn van verschillende Scandinavische merken zoals Franck & Fischer en Blafre Design en stuk voor stuk voorzien van vrolijke designs.

Naast schoolspullen bestel je bij ons ook Scandinavische spullen voor de inrichting van de kinderkamer, een compleet assortiment met spullen voor de aankleding van kinderfeesten en nog veel meer. Bekijk op je gemak ons aanbod in de webshop en laat je inspireren door de beste Scandinavische merken! En vergeet vooral niet onze Sale in de gaten te houden; zoveel leuke korting laat je toch zeker niet zomaar liggen?

Schoolspullen online bestellen

ScandinaviëXS is een online winkel, maar dat betekent niet dat je bij ons geen persoonlijke service krijgt. We streven er altijd naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij besteding vanaf € 50 sturen we je bestelling gratis op, en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Heb je nog vragen over onze ons schoolspullen assortiment, over het bestelproces of de levering van je bestelling, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Stuur gerust een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel tussen 09:00 en 17:00 uur naar 06-47780005.

Lees meer