Crazy Safety fietsbellen

Kinderfietsbellen met vrolijke en stoere dieren

Of je kind nu nog met zijwieltjes oefent of al heel goed zelf kan fietsen, veiligheid gaat voor alles. En dat begint bij een degelijke kinderfiets… mét een goed werkende fietsbel natuurlijk!

Ons assortiment kinderfietsbellen

Onze kinderfietsbellen zijn van het Deense merk Crazy Safety en verkrijgbaar in verschillende vrolijke uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een fietsbel met een tijger, een haai of een draak.Super stoer!

Verder hebben we nog meer leuke accessoires op het gebied van veilig fietsen, waaronder kinder fietshelmen en kinder fietssloten. Ook deze zijn voorzien van de vrolijke 3D-dieren waar Crazy Safety bekend om staat.

Kinderfietsbellen online bestellen

Heb je een mooie kinderfietsbel uitgezocht? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling in de webshop van ScandinaviëXS! Als je op van maandag tot en met donderdag voor 16:00 bestelt, zorgen wij dat je de kinderfietsbel de volgende dag al in huis hebt. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Bestel je voor een bedrag van 50 euro of meer? Dan wordt je pakket ook nog eens helemaal gratis verzonden.

Lees meer
Geen producten gevonden...