Crazy Safety fietssloten

In Nederland is fietsen vrijwel net zo vanzelfsprekend als lopen. Geen wonder dus dat de meeste kinderen al op jonge leeftijd leren fietsen. Maar bij een degelijke kinderfiets hoort natuurlijk ook een goed slot. Daarom hebben wij een mooie collectie met kinderfietssloten in ons assortiment opgenomen!

Ons assortiment kinderfietssloten

Wij leveren leuke én kwalitatief hoogwaardige kinderfietssloten van het Deense merk Crazy Safety. Je hebt verschillende vrolijke uitvoeringen om uit te kiezen, zoals bijvoorbeeld een haai, een luipaard, een tijger en een kat. 

Behalve voor kinderfietssloten kun je ook bij ons terecht voor kinder fietshelmen en kinderfietsbellen. Daarnaast hebben we nog veel meer leuke spullen, waaronder alles voor de kinderkamer inrichting!

Kinderfietsslot online bestellen

Heb je al een leuk kinderfietsslot uitgezocht? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling in de webshop van ScandinaviëXS! Als je op van maandag tot en met donderdag voor 16:00 besteld, zorgen wij dat je je kinderfietsslot de volgende dag al in huis hebt. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je pakket ook nog eens helemaal gratis verzonden. 


Lees meer