Slapen

Comfortabel en rustig slapen vraagt om warme, zachte dekens en plaids, mooie dekbedovertrekken en niet te vergeten de favoriete knuffels van je kind. Bij ScandinaviëXS hebben we de mooiste slaap artikelen voor de kinderkamer, van de beste Scandinavische merken!
 

Ons slaap assortiment

In ons slaap assortiment voor de kinderkamer vind je onder andere mooie, kwalitatief hoogwaardige wollen dekens van Lina Johansson. Wol is het ideale materiaal; het ademt en isoleert, en neemt voldoende vocht op om te zorgen dat je kind het niet koud krijgt als hij of zij ’s nachts zweet. In de winter zorgt het voor extra warmte, in de zomer voor verkoeling. 

Behalve slaap artikelen vind je bij ons ook alles voor de inrichting van de kinderkamer, waaronder vloerkleden, opbergdozen en kinderkapstokken

Slaap artikelen voor de kinderkamer online bestellen

Zo’n mooie zachte deken voor de kinderkamer bestel je heel snel en gemakkelijk online bij ScandinaviëXS. Bij besteding van €50 of meer sturen we je bestelling gratis op. Daarbij heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht je nog vragen hebben over onze producten, stuur dan even een mailtje naar Annelies (info@scandinaviexs.nl) of bel ons op telefoonnummer 06-47780005 (tussen 09:00 en 17:00 uur). We helpen je graag verder!


Lees meer