• Nofred poppenhuis groen
  • Nofred poppenhuis groen
  • Nofred poppenhuis groen

Nofred poppenhuis groen

Levertijd:
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
 
Geen bezorgkosten!
€120,00
Incl. btw

Houten poppenhuis Nofred in stoer groen

Met het poppenhuis van Nofred uit Denemarken kan je kind zelf heerlijk spelen. Lekker fantaseren over de omgeving waarin het woont. Staan er veel bomen, of juist helemaal niet? Woon je in een drukke stad, of buitenaf met veel dieren om je heen? Zelfs even ongestoord een kijkje nemen bij de buren kan door de deuren aan zowel de voorkant als de zijkant. Of uit het raam hangen..

Het poppenhuis heeft ook een schoorsteen en een dakvenster, waar je poppetjes en dieren door kunt steken en vanaf kunt laten glijden. De Playmobil figuutjes en knuffeltjes voelen zich vast helemaal thuis in het poppenhuis. En wat dacht je van een gave auto verzameling?

Het ontwerp van het Nofred poppenhuis is geïnspireerd op Nyhavn in Kopenhagen. Je kent ze misschien wel, de kleurrijke koopmanshuizen en pakhuizen. De afmetingen van het huis zijn 34 x 39.3 x 23.5 cm. En door de kleur is dit ook een perfect poppenhuis voor jongens ♥. 

Tip: de groene verf op het huis is niet giftig en eco vriendelijk. Gebruik daarom geen schoonmaakmiddel dat ammoniak bevat wanneer je het poppenhuis wilt poetsen.

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen