• Nofred poppenhuis rose
  • Nofred poppenhuis rose
  • Nofred poppenhuis rose

Nofred poppenhuis rose

Levertijd:
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
 
Geen bezorgkosten!
€120,00
Incl. btw

Rose houten poppenhuis Nofred 

Met het poppenhuis van Nofred uit Denemarken kan je kind zelf heerlijk spelen. Lekker fantaseren over de omgeving waarin het woont. Staan er veel bomen, of juist helemaal niet? Woon je in een drukke stad, of buitenaf met veel dieren om je heen? Zelfs even ongestoord een kijkje nemen bij de buren kan door de deuren aan zowel de voorkant als de zijkant. Of uit het raam hangen..

Het poppenhuis heeft ook een schoorsteen en een dakvenster, waar je poppetjes en dieren door kunt steken en vanaf kunt laten glijden. De Playmobil figuutjes en knuffeltjes voelen zich vast helemaal thuis in het poppenhuis. En wat dacht je van een gave verzameling? Vooral meiden hebben de neiging tot 'hamsteren'; dan komt een poppenhuis goed van pas om alles mooi neer te zetten.

Het ontwerp van het Nofred poppenhuis is geïnspireerd op Nyhavn in Kopenhagen. Je kent ze misschien wel, de kleurrijke koopmanshuizen en pakhuizen. De afmetingen van het huis zijn 34 x 39.3 x 23.5 cm. En door de kleur is dit ook een perfect poppenhuis voor jongens ♥. 

Tip: de verf op het huis is niet giftig en eco vriendelijk. Gebruik daarom geen schoonmaakmiddel dat ammoniak bevat wanneer je het poppenhuis wilt poetsen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen