• Plus-Plus bouwplaat, set van 2 stuks
  • Plus-Plus bouwplaat, set van 2 stuks
  • Plus-Plus bouwplaat, set van 2 stuks
  • Plus-Plus bouwplaat, set van 2 stuks
  • Plus-Plus bouwplaat, set van 2 stuks

Plus-Plus bouwplaat, set van 2 stuks

Zet je boerderij, auto's of flatgebouw stevig vast op de basis bouwplaat van Plus-Plus! Je kunt de bouwsteentjes van Plus-Plus op verschillende manieren insteken.
Levertijd:
Voor 15:00 besteld? Je order wordt dezelfde dag verstuurd!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
 
€7,95
Incl. btw

Plus-Plus basis bouwplaat voor Plus-Plus speelgoed

Nieuw van Plus-Plus: een bouwplaat als basis voor Plus-Plus bouwwerken! Gebruik deze bouwplaat als basis voor Plus-Plus huizen, dinosauriers, zodat je bouwsels meteen goed stevig staan. In de bouwplaat kun je de Plus-Plus bouwsteentjes op verschillende manieren insteken, want jij bepaalt natuurlijk hoe je bouwt of hoe jouw kunstwerk eruit komt te zien. Je kunt zelfs de plaat als een tussenlaag gebruiken voor bijvoorbeeld een hoog gebouw.

Er zitten twee stuks bouwplaten in de set (afmeting per bouwplaat is 11,5 x 11,5 cm). Gaaf hè?

Wat is Plus-Plus speelgoed?

Plus-Plus speelgoed bestaat uit bouwsteentjes in diverse kleuren. De basis is 1 vorm van twee plusvormen aan elkaar. Het enige wat je kind nodig heeft om hier urenlang mee te spelen, is zijn fantasie. Met de bouwstenen kunnen allerlei gave driedimensionale bouwwerken worden gemaakt. Van vlinder tot schip tot raceauto en alles wat ertussen zit. Zelfs ronde vormen kunnen worden gemaakt.

Plus-Plus speelgoed is geschikt voor alle kinderen tussen 5 en 12 jaar (en hun ouders ♥). 

Materiaal Plus-Plus speelgoed 

De bouwstenen van Plus-Plus zijn gemaakt van stevig, onbreekbaar en onbuigzaam plastic dat lang meegaat. Het materiaal is CE-goedgekeurd, voldoet aan de EN71 norm en bevat geen schadelijke stoffen als weekmakers, pvc en bpa.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen