• Plus-Plus buis 100 bouwsteentjes mini camouflage
  • Plus-Plus buis 100 bouwsteentjes mini camouflage
  • Plus-Plus buis 100 bouwsteentjes mini camouflage

Plus-Plus buis 100 bouwsteentjes mini camouflage

Levertijd:
Voor 15:00 besteld? Je order wordt dezelfde dag verstuurd!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
 
€6,95
Incl. btw

Plus-Plus Mini bouwsteentjes in camouflage kleur

In deze nieuwe verpakking, een doorzichtige buis, vind je 100 stuks Plus-Plus speelgoed bouwsteentjes. De camouflage kleuren zie je al door deze verpakking, die je ook kunt blijven gebruiken om de Plus-Plus steentjes in op te bergen.

Het Plus-Plus speelgoed uit Denemarken is verantwoord speelgoed voor kinderen vanaf vier jaar. De bouwmogelijkheden zijn legio: platte vormen, 2D, 3D en zelfs ronde vormen kan je kind maken met het leuke Plus-Plus speelgoed. In de voorbeelden zijn een stoere tank gebouwd, maar ook een lief schildpad met deze camouflage bouwstenen.

Plus-Plus speelgoed uit Denemarken

Het bouw- en constructie speelgoed van Plus-Plus bestaat uit bouwsteentjes van twee aaneengesloten plus-vormen.Je kind kan de plus-vormen eenvoudig in elkaar schuiven om te bouwen, maar er is nog veel meer mogelijk. Want je kunt er ook 2D en 3D creaties mee bouwen. Zelfs ronde vormen zijn mogelijk met Plus-Plus en dat maakt het speelgoed zo leuk.

Het Plus-Plus speelgoed bestaat uit 1 vorm bouwsteen van twee aangesloten plus-vormen. Juist doordat er maar één vorm beschikbaar is, wordt de fantasie van je kind geprikkeld en ontstaan er hele leuke eigen ideetjes. Daarnaast stimuleert het bouwen met de bouwsteentjes ook de fijne motoriek van je kind, het ruimtelijk inzicht en concentratievermogen.

De bouwsteentjes van Plus-Plus zijn gemaakt van stevig en duurzaam kunststof materiaal, dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Het is niet breekbaar en niet buigbaar, waardoor de Plus-Plus bouwstenenen lang meegaan. Uiteraard is het speelgoed CE-goedgekeurd.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen