• Plus-Plus mini basic racewagen 170 stuks

Plus-Plus mini basic racewagen 170 stuks

Levertijd:
Voor 15:00 besteld? Je order wordt dezelfde dag verstuurd!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
 
€7,95
Incl. btw

Plus-Plus Mini basic racewagen 170 stuks bouwstenen

Hoe gaaf is het, om je eigen Plus-Plus racewagen te kunnen bouwen? En als je kind er een tijdje mee gespeeld heeft, bouwt het zo weer iets anders. Want dat gaat heel eenvoudig met de Plus-Plus bouwstenen. 

Het Plus-Plus speelgoed uit Denemarken is verantwoord speelgoed voor kinderen vanaf vier jaar. De bouwmogelijkheden zijn legio: platte vormen, 2D, 3D en zelfs ronde vormen kan je kind maken met het leuke Plus-Plus speelgoed.

Plus-Plus speelgoed uit Denemarken

Het bouw- en constructie speelgoed van Plus-Plus bestaat uit bouwsteentjes van twee aaneengesloten plus-vormen.Je kind kan de plus-vormen eenvoudig in elkaar schuiven om te bouwen, maar er is nog veel meer mogelijk. Want je kunt er ook 2D en 3D creaties mee bouwen. Zelfs ronde vormen zijn mogelijk met Plus-Plus en dat maakt het speelgoed zo leuk.

Het Plus-Plus speelgoed bestaat uit 1 vorm bouwsteen van twee aangesloten plus-vormen. Juist doordat er maar één vorm beschikbaar is, wordt de fantasie van je kind geprikkeld en ontstaan er hele leuke eigen ideetjes. Daarnaast stimuleert het bouwen met de bouwsteentjes ook de fijne motoriek van je kind, het ruimtelijk inzicht en concentratievermogen.

De bouwsteentjes van Plus-Plus zijn gemaakt van stevig en duurzaam kunststof materiaal, dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Het is niet breekbaar en niet buigbaar, waardoor de Plus-Plus bouwstenenen lang meegaan. Uiteraard is het speelgoed CE-goedgekeurd.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen