• Plus-Plus mini neon 3-in-1 480 stuks
  • Plus-Plus mini neon 3-in-1 480 stuks
  • Plus-Plus mini neon 3-in-1 480 stuks

Plus-Plus mini neon 3-in-1 480 stuks

Bouw een auto, vliegtuig, kraanwagen en dieren in vrolijke neon kleuren met Plus-Plus bouwstenen. In deze verpakking vind je maar liefst 480 stuks. Om lekker lang te spelen.
Levertijd:
Voor 15:00 besteld? Je order wordt dezelfde dag verstuurd!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
 
€19,95
Incl. btw

Plus-Plus Mini neon 480 stuks bouwstenen 3-in-1 verpakking

Maak een vrolijk gekleurde auto, vliegtuig, kraanwagen en dieren met deze 480 stuks neon Plus-Plus bouwsteentjes. Een beschrijving hoe je dat kunt doen is bijgeleverd. En daarnaast kun je natuurlijk nog veel meer bouwsels zelf verzinnen!

Het Plus-Plus speelgoed uit Denemarken is verantwoord speelgoed voor kinderen vanaf vijf jaar. De bouwmogelijkheden zijn legio: platte vormen, 2D, 3D en zelfs ronde vormen kan je kind maken met het leuke Plus-Plus speelgoed. 

Plus-Plus speelgoed uit Denemarken

Het bouw- en constructie speelgoed van Plus-Plus bestaat uit bouwsteentjes van twee aaneengesloten plus-vormen.Je kind kan de plus-vormen eenvoudig in elkaar schuiven om te bouwen, maar er is nog veel meer mogelijk. Want je kunt er ook 2D en 3D creaties mee bouwen. Zelfs ronde vormen zijn mogelijk met Plus-Plus en dat maakt het speelgoed zo leuk.

Het Plus-Plus speelgoed bestaat uit 1 vorm bouwsteen van twee aangesloten plus-vormen. Juist doordat er maar één vorm beschikbaar is, wordt de fantasie van je kind geprikkeld en ontstaan er hele leuke eigen ideetjes. Daarnaast stimuleert het bouwen met de bouwsteentjes ook de fijne motoriek van je kind, het ruimtelijk inzicht en concentratievermogen.

De bouwsteentjes van Plus-Plus zijn gemaakt van stevig en duurzaam kunststof materiaal, dat vrij is van flalaten, pvc en bpa. Het is niet breekbaar en niet buigbaar, waardoor de Plus-Plus bouwstenenen lang meegaan. Uiteraard is het speelgoed CE-goedgekeurd.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen