SALE

Als je kinderen hebt, dan weet je dat al die spullen die je nodig hebt niet goedkoop zijn. De inrichting van de babykamer, en later de kinderkamer, speelgoed, schoolspullen… Soms lijkt er nooit een einde aan te komen. En natuurlijk wil je ook gewoon leuke spullen aanschaffen, in plaats van altijd maar het allergoedkoopste. Gelukkig kun je bij ScandinaviëXS het hele jaar profiteren van hele mooie aanbiedingen, met kortingen die flink kunnen oplopen. Zo kun je heel veel geld besparen op de aankoop van nieuwe spullen voor je kind, en toch leuke dingen in huis halen!

Onze Sale

Op de Sale pagina vind je alle producten die op dit moment in de aanbieding zijn. Deze gaan met korting weg omdat ze bijvoorbeeld plaats moeten maken voor nieuwe collecties. Je vind hier items uit alle categorieën. Het aanbod op deze pagina verandert regelmatig, dus zorg dat je regelmatig even een kijkje neemt. Zoveel voordeel wil je toch zeker niet mislopen?

Bestellen op ScandinaviëXS 

Heb jij al een mooie aanbieding uit de Sale uitgezocht? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling! Je kunt veilig betalen via de betaalmethode van je keuze, en lang wachten op je bestelling hoeft ook niet. Als je op van maandag tot en met donderdag voor 16:00 je bestelling plaatst zorgen wij dat je hem de volgende dag al in huis hebt. Bestel je op vrijdag na 16:00 of in het weekend, dan ontvang je je pakket op dinsdag. Bestel je voor €50 of meer? Dan wordt je pakket ook nog eens helemaal gratis verzonden. Zo kun je dus nog meer besparen!

Lees meer